Home > Studieboeken > Boekenlijsten
Books

WELKOM OP DE VRIJE UNIVERSITEIT

Voor je studie heb je boeken nodig. Hier lees je hoe de boekverkoop voor VU-studenten is georganiseerd.

STAPPENPLAN STUDIEBOEKEN KOPEN

STAP 1 Meld je hieronder aan met je emailadres en ontvang je boekenlijst digitaal

STAP 2 Bestel vanaf 20 juli je studieboeken online

STAP 3 Geniet van je vakantie!

TIP!

ONTVANG JE BOEKENLIJST DIGITAAL

Vul hieronder je emailadres in en ontvang deze zomer je boekenlijst per email. Je bent niet verplicht je boeken op de VU te kopen maar dit biedt enkele grote voordelen en garanties. Lees hieronder meer over.

EMAIL

Je ontvangt een email als alle boekenlijsten beschikbaar zijn. Je emailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Vul je emailadres in en ontvang deze zomer je boekenlijst in je mailbox.

Stuur mijn boekenlijst graag naar het volgende emailadres:

Emailadres:

Auditorium

WAAR KOOP JE STUDIEBOEKEN?

De Vrije Universiteit biedt 2 mogelijkheden aan voor het kopen van studieboeken.

1. De VU Boekhandel

Voor de Vrije Universiteit verzorgt de VU Boekhandel het samenstellen van de boekenlijsten en de boekverkoop. Je vindt de VU Boekhandel op de VU-Campus in het hoofdgebouw en natuurlijk online via www.vuboekhandel.nl

2. De studievereniging

Elke faculteit heeft een studievereniging. Studieverenigingen organiseren allerlei activiteiten voor leden, zoals excursies en lezingen. De belangrijkste reden om lid te worden is de korting op boeken. Studieverenigingen op de VU bieden zelfs een laagste prijsgarantie. Je vindt het boek nergens goedkoper. Waarschijnlijk weet je nu nog niet of je lid wilt worden. De meeste studenten kiezen een vereniging tijdens de introductieweek. Je boeken kun je echter al wel gerust bestellen via vuboekhandel.nl. Je korting krijg je dan later alsnog. Bewaar hiervoor de bon die je ontvangt van je bestelling bij de VU Boekhandel zorgvuldig. Ben je lid geworden van een studievereniging tijdens de introductieweek dan ontvang je op vertoon van deze bon en je bewijs van lidmaatschap het kortingsbedrag uitgekeerd in de VU Boekhandel.

WANNEER KOOP JE STUDIEBOEKEN?

Als je alles snel geregeld wilt hebben, bestel je jouw studieboeken vanaf 20 juli. Heb je je emailadres al ingevuld? Dan ontvang je een bericht wanneer je boekenlijst beschikbaar is. Bestellen hoeft niet meteen. Je kunt ook wachten totdat de colleges beginnen. Van alle boeken is voldoende voorraad in de VU Boekhandel of bij je studievereniging.

WAAROM KOOP JE STUDIEBOEKEN OP DE VU?

Al je studieboeken worden bij de Vrije Universiteit verkocht via de boekhandel op de Vrije Universiteit of de studieverenigingen. Op de VU boeken kopen biedt garanties en is niet duurder, maar juist veel goedkoper dan elders! Wat bieden wij?

VU

1 Geld terug garantie

Het komt regelmatig voor dat docenten gedurende het collegejaar een ander boek voorschrijven dan in de boekenlijst staat. Heb je het boek op de VU gekocht en wordt het niet langer voorgeschreven dan krijg je het aankoopbedrag terug! Deze geld-terug-garantie krijg je natuurlijk nergens anders.

2 Laagste prijs garantie

Je kunt je boeken nergens in Nederland goedkoper vinden dan bij de studievereniging op de VU. Je krijgt als lid een laagste-prijs-garantie! Je hoeft nu nog niet te kiezen of je lid wilt worden van een studievereniging om van dit voordeel gebruik te maken. Als je je boeken nu koopt via vuboekhandel.nl en later besluit lid te worden van een studievereniging betalen wij de korting terug op vertoon van de bon en je bewijs van lidmaatschap van een studievereniging.

3 Snel en compleet

Naast boeken heb je aanvullend studiemateriaal nodig. Dit studiemateriaal is alleen verkrijgbaar op de VU en wordt verkocht via de VU Boekhandel. Dit studiemateriaal kun je het beste samen met je boekenpakket bestellen via www.vuboekhandel.nl Je hebt het complete pakket dat je nodig hebt voor je studie dan snel in huis.

Conclusie

VU

Je kunt al je boeken op de Vrije Universiteit kopen bij de VU Boekhandel of bij jouw studievereniging. Alleen daar koop je een compleet pakket voor de laagste prijs. Je hebt altijd het goede boek en bovendien een niet-goed-geld-terug-garantie. Vergeet niet je emailadres in te vullen en ontvang je boekenlijst digitaal in je mailbox.

BELANGRIJK

Je ontvangt een email als alle boekenlijsten beschikbaar zijn. Je emailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt. Vul je emailadres in en ontvang deze zomer je boekenlijst in je mailbox.

Stuur mijn boekenlijst graag naar het volgende emailadres:

Emailadres: