Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Over VU Boekhandel
GESCHIEDENIS
De VU Boekhandel, gevestigd in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit, is opgericht in 1967 door Pier R. Rienks als de eerste campusboekhandel in Nederland. De grote academische boekhandel is nog steeds een zelfstandig familiebedrijf van actieve ondernemers. Studenten en medewerkers van de Vrije Universiteit vinden bij ons boeken en studiemateriaal op hun vakgebied. We zijn een complete boekwinkel met naast de academische boeken ook een groot assortiment algemene boeken en kantoorartikelen. Onze boekverkopers dienen u van deskundig advies. Wat niet op voorraad is wordt voor u besteld. Voor buitenlandse titels maken we afhankelijk van leveringssnelheid en prijs gebruik van distributeurs of rechtstreekse import bij de buitenlandse uitgever.
We leveren al jaren medische, juridische-, economische- en managementboeken aan bedrijven op de Zuidas en in de regio. Een persoonlijke service, afgestemd op uw wensen is daarbij ons devies. E-procurement, abonnementenservice en beschikbaarheid van online databanken is onderdeel van onze dienstverlening. Onze accountmanagers horen graag wat voor u belangrijk is.
In onze winkel vindt u naast onze specialismen voor de zakelijke markt ook een grote afdeling theologie, filosofie en geschiedenis. Met in totaal 25 medewerkers behoren we tot de grootste informatiespecialisten in de regio.

ORGANISATIE

VU University Press
In 1981 is de VU University Press opgericht waar meer dan 1000 wetenschappelijke boeken en lesboeken uitgegeven zijn. Kijk voor meer informatie op: www.vuuniversitypress.com


MISSION STATEMENT
Door blijvend te innoveren vervult VU Boekhandel een belangrijke rol als informatiespecialist voor studenten, bibliotheken en bedrijven. Persoonlijke service en kennis van het product is wat onze medewerkers inspireert.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967