Nederlands
nl
English
en
contact frequently asked questions
log in
VU VU
 
Account-management
VU Boekhandel
De VU Boekhandel, opgericht in 1967, is een zelfstandige academische boekhandel gevestigd in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit. Vanaf de rand van de Zuid-As bedient de VU Boekhandel banken, notarissen, advocatenkantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen en andere bedrijven in de Randstad. In onze ruime winkel vindt u naast studieboeken een uitgebreid assortiment recente vakliteratuur op o.a. medisch, juridisch, fiscaal en economisch gebied.

Accountmanagement; optimale persoonlijke service
Service en snelle levering zijn belangrijk, daarom staan onze accountmanagers op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur voor u klaar. Bestellen kan telefonisch, per mail of via de (customized) website. Wij informeren u over de prijs, levertijd en speciale edities en zorgen dat u het juiste boek tijdig ontvangt. Via de 'recent title service' op de website en branchespecifieke nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van wat er op uw vakgebied aan informatie verschijnt. Ook tijdschriften en abonnementen kunt u via ons bestellen, het omzetten van uw huidige abonnementen portefeuille verzorgen wij graag voor u.

Verzendkosten en kortingen
Binnen Nederland de VU Boekhandel berekent geen verzendkosten aan haar zakelijke klanten. Nederlandse boeken leveren wij met de maximaal wettelijke toegestane kortingen: vanaf 10 exemplaren: 5% korting, vanaf 30 exemplaren: 10% korting. Bij een bestelling vanaf 100 exemplaren van een titel maken wij graag een offerte voor u. Engelse boeken leveren we tegen gunstige voorwaarden. Korting al vanaf bestellingen van 1 exemplaar.

Facturering
Van de VU Boekhandel ontvangt u een overzichtelijke (maand)factuur in plaats van facturen van verschillende uitgevers, zo u wenst op kostenplaats of budget. Hiermee bespaart u niet alleen op administratiekosten, u heeft ook een goed inzicht in wat er in uw organisatie aan boeken besteld wordt. Wij richten de facturering en het bestelproces zo in dat het optimaal bij uw organisatie past.

Maak kennis met VU Boekhandel
Door uw totale informatiepakket onder te brengen bij VU Boekhandel vereenvoudigt u uw financi�le- en besteladministratie aanzienlijk. U wint hiermee veel tijd en maakt uw kosten goed inzichtelijk. Bovendien bespaart u kosten; wij berekenen immers geen verzendkosten en u ontvangt interessante kortingen.

Maak daarom vandaag nog kennis met onze persoonlijke en servicegerichte benadering en neem voor meer informatie contact op met een van onze accountmanagers.

VU Boekhandel Zakelijk:
e: info@vuboekhandel.nl
t: 020 598 4013


Vijf redenen om te kiezen voor VU Boekhandel
1 Een leverancier voor al uw boeken en abonnementen
2 Ruim 40 jaar dienstverlening aan het bedrijfsleven
3 Uw persoonlijke accountmanager bewaakt uw bestellingen
4 Geen verzendkosten, interessante kortingen, snelle levering
5 Ontlasting van uw administratieve afdeling, inzicht in de kosten
delivery conditions privacy policy copyright disclaimer frequently asked questions contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Bookstore book seller since 1967