Nederlands
nl
English
en
contact frequently asked questions
log in
VU VU
 
Subscriptions
De VU Boekhandel verzorgt voor vele bedrijven en instellingen het abonnementenbeheer. Waarom is uitbesteding van het beheer van uw abonnementenportefeuille een goed idee? Abonnementenbeheer betekent voor ons dat wij het beheer van uw periodieken, vervolgwerken, tijdschriften, losbladige en seriewerken en de bijbehorende administratie van u overnemen. U ontvangt niet meer voor elk tijdschrift een factuur van de uitgever maar een overzichtelijke (maand)factuur van de VU Boekhandel. Ook handelen we eventuele reclames af waardoor u ook daar geen tijd en zorg aan hoeft te besteden. We zorgen voor een tijdige betaling en verlenging van uw abonnement of vervolgwerk, en houden u periodiek op de hoogte van de mutaties en stand van uw portefeuille. U heeft een vaste accountmedewerker die op de hoogte is van uw abonnementen. Hij of zij heeft jarenlange ervaring en staat in rechtstreeks contact met alle belangrijke Nederlandse en buitenlandse uitgevers. Ook in het geval u tussentijds een wijziging wilt aanbrengen in uw abonnement doen wij onze uiterste best dit voor u te regelen. In het geval u liever niet het abonnement rechtstreeks van de uitgever ontvangt op uw adres kunnen we het u zonder verzendkosten sturen. Het team van accountmanagers van de VU Boekhandel nemen u al het werk dat abonnementen met zich meebrengen uit handen.

U kunt alle leveringen van uw abonnementen online inzien, evenals alle facturen die uw portefeuille betrekking hebben. Wij ontvangen mutaties graag per email of telefoon. Is er nog extra informatie nodig dan nemen we direct contact met u op.


Abonnementen verzorgt door de VU Boekhandel
  • team met jarenlange ervaring
  • eigen accountmanager
  • kostenbesparing
  • online toegang tot leveringen en facturen
  • periodieke rapportage
  • mutaties zijn eenvoudig en worden direct verwerkt
  • automatische reclamering
  • custom made facturering
  • gratis inventarisatie en offerte
  • overstapservice

Bent u geintereseerd?

Graag maken we een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen inventariseren, de voordelen van de VU Boekhandel duidelijk maken en voorstellen voor het doen van een offerte maken. Besluit u gebruik te maken van de service van de VU Boekhandel; dan hoeft u verder niets meer te doen. Onze unieke overstapservice zorgt er voor dat wij alle uitgevers en uw huidige leveranciers van abonnementen op de hoogte brengen van de nieuwe condities.

Neem vrijblijvend contact op met

VU Boekhandel Abonnementenbeheer
Telefoon : 020 - 5984013
Email: account@vuboekhandel.nl
delivery conditions privacy policy copyright disclaimer frequently asked questions contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Bookstore book seller since 1967