Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU VUGifts
 

Laagsteprijsgarantie, die wil jij toch ook?

Bij je studieboeken staan twee prijzen. De prijs van het boek bij de VU Boekhandel en de prijs bij de studievereniging. Wil je nog minder betalen dan bij de VU Boekhandel dan moet je lid worden van een studievereniging. Je krijgt als lid een unieke laagste-prijs-garantie! Kun je het studieboek bij een reguliere Nederlandse webwinkel (ook Bol.com!) goedkoper kopen dan krijg je het verschil retour. Reken maar dat je echt nergens goedkoper studieboeken koopt dan als lid van een studievereniging op de VU. Dat heeft de VU goed geregeld. Besluit daarom lid te worden.
Wat is een studievereniging?
Elke faculteit heeft een studievereniging. Studieverenigingen organiseren allerlei activiteiten voor leden, zoals excursies en lezingen. De belangrijkste reden om lid te worden is de korting op boeken. Studieverenigingen op de VU bieden zelfs een laagste prijsgarantie. Je vindt het boek nergens goedkoper.
Hoe hoog is de korting bij studieverenigingen?
5 % korting
Nederlandstalige boeken hebben een wettelijke vaste prijs. Deze boeken kosten dus overal hetzelfde. Alleen studieverenigingen mogen 5 procent korting aanbieden op Nederlandstalige studieboeken. Deze korting geldt alleen voor leden, en bij gelijktijdige aanschaf van twee of meer verschillende Nederlandstalige studieboeken.
Ik ben later lid geworden? Kan ik nog korting krijgen van de studievereniging?
heb je je studieboeken besteld bij de VU Boekhandel en ben je kort daarna lid geworden van een studievereniging, dan kan je met de factuur van de VU Boekhandel en bewijs van lidmaatschap alsnog je misgelopen korting ontvangen op al je buitenlandse boeken. Kom hiervoor naar de VU Boekhandel of stuur een met de factuur en lidmaatschapsbewijs naar: mijnstudievereniging@vuboekhandel.nl
10 % korting bij reserveren
Het is zelfs mogelijk dat je 10 procent korting op Nederlandstalige studieboeken ontvangt. Om hiervoor in aanmerking te komen, reserveer je aan het begin van elke periode de boeken bij je studievereniging. Klik hiervoor op de button reserveren in de webwinkel. De vereniging zorgt ervoor dat je de boeken op tijd in je bezit hebt.
Maximale korting
Op buitenlandstalige studieboeken ontvang je via je studievereniging maximale korting. Ze bieden een laagste-prijs garantie. Koop je buitenlandse studieboeken dan ben je altijd supervoordelig uit. Ze zijn gegarandeerd goedkoper dan Bol.com!
Tweedehands boeken
Alle studieverenigingen verkopen tweedehands studieboeken aan leden. Je kunt daar het beste tweedehands kopen want je weet zeker dat ze alleen die boeken verkopen die weer worden gebruikt. Nog een reden om lid te worden van een studievereniging.
Ik wil nu al lid worden, wat moet ik doen?
Lid worden doe je online, tijdens het bestellen van je boeken. Ga hiervoor naar de site van de studievereniging van jouw keuze. Gebruik hiervoor de lijst hieronder.
Koop niet alles tegelijk!
Koop alleen studieboeken die je nodig hebt voor de eerstvolgende periode. Boeken kopen voor het hele studiejaar is duur en er zijn vaak tussentijdse wijzigingen in de studiegids.

Overzicht Studieverenigingen

> Faculteit der Tandheelkunde (ACTA)
Faculteit Aard- en Levenswetenschappen
Faculteit der Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde
Faculteit der Exacte Wetenschappen Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen Faculteit der Geesteswetenschappen Faculteit der Geneeskunde Faculteit der Godgeleerdheid Faculteit der Rechtsgeleerdheid Faculteit der Sociale Wetenschappen
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967