Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Home > Studieboeken > Boekenlijsten
VU

WELKOM BIJ DE VRIJE UNIVERSITEIT!

Voor je studie heb je boeken nodig. Hier lees je hoe de boekverkoop voor VU-studenten is georganiseerd.

ONTVANG JE BOEKENLIJST

Je boekenlijst is nog niet beschikbaar.
Wil je een bericht ontvangen wanneer de lijst beschikbaar is en je jouw boeken kunt bestellen?
Vul dan hier je emaildres in:

Emailadres:

Verzenden

WAAR KOOP JE STUDIEBOEKEN?

De Vrije Universiteit biedt 2 mogelijkheden aan voor het kopen van studieboeken.

1. De VU Boekhandel

Voor de Vrije Universiteit verzorgt de VU Boekhandel het samenstellen van de boekenlijsten en de boekverkoop. Je vindt de VU Boekhandel op de VU-Campus in het hoofdgebouw en natuurlijk hier online via www.vuboekhandel.nl

2. De studievereniging

Elke faculteit heeft een studievereniging. Studieverenigingen organiseren allerlei activiteiten voor leden, zoals excursies en lezingen. De belangrijkste reden om lid te worden is de korting op boeken. Studieverenigingen op de VU bieden zelfs een laagsteprijsgarantie. Je vindt het boek nergens goedkoper. Waarschijnlijk weet je nu nog niet of je lid wilt worden. De meeste studenten kiezen een vereniging tijdens de introductieweek. Je boeken kun je echter al wel gerust bestellen via www.vuboekhandel.nl. Je korting krijg je dan later alsnog. Bewaar hiervoor de bon die je ontvangt van je bestelling bij de VU Boekhandel zorgvuldig. Ben je lid geworden van een studievereniging tijdens de introductieweek dan ontvang je op vertoon van deze bon en je bewijs van lidmaatschap het kortingsbedrag uitgekeerd in de VU Boekhandel.

WANNEER KOOP JE STUDIEBOEKEN?

Als je alles snel geregeld wilt hebben, bestel je nu jouw studieboeken. Bestellen hoeft niet meteen. Je kunt ook wachten totdat de colleges beginnen. Van alle boeken is voldoende voorraad in de VU Boekhandel of bij je studievereniging.

WAAROM KOOP JE STUDIEBOEKEN OP DE VU?

Al je studieboeken worden bij de Vrije Universiteit verkocht via de boekhandel op de Vrije Universiteit of de studieverenigingen. Op de VU boeken kopen biedt garanties en is niet duurder, maar juist veel goedkoper dan elders! Wat bieden wij?

VU

1. Niet-goed-geld-terug-garantie

Het komt regelmatig voor dat docenten gedurende het collegejaar een ander boek voorschrijven dan in de boekenlijst staat. Heb je het boek op de VU gekocht en wordt het niet langer voorgeschreven dan krijg je het aankoopbedrag terug! Deze niet-goed-geld-terug-garantie krijg je natuurlijk nergens anders.

2. Laagsteprijsgarantie

Je kunt je boeken nergens in Nederland goedkoper vinden dan bij de studievereniging op de VU. Je krijgt als lid een laagsteprijsgarantie! Je hoeft nu nog niet te kiezen of je lid wilt worden van een studievereniging om van dit voordeel gebruik te maken. Als je je boeken nu koopt via www.vuboekhandel.nl en later besluit lid te worden van een studievereniging betalen wij de korting terug op vertoon van de bon en je bewijs van lidmaatschap van een studievereniging.

3. Snel en compleet

Naast boeken heb je aanvullend studiemateriaal nodig. Dit studiemateriaal is alleen verkrijgbaar op de VU en wordt verkocht via de VU Boekhandel. Dit studiemateriaal kun je het beste samen met je boekenpakket bestellen via www.vuboekhandel.nl Je hebt het complete pakket dat je nodig hebt voor je studie dan snel in huis.

CONCLUSIE

Je kunt al je boeken op de Vrije Universiteit kopen bij de VU Boekhandel of bij jouw studievereniging. Alleen daar koop je een compleet pakket voor de laagste prijs. Je hebt altijd het goede boek en bovendien een niet-goed-geld-terug-garantie.

ONTVANG JE BOEKENLIJST

Je boekenlijst is nog niet beschikbaar.
Wil je een bericht ontvangen wanneer de lijst beschikbaar is en je jouw boeken kunt bestellen?
Vul dan hier je emaildres in:

Emailadres:

Verzenden

leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967