Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology Fundamentals
Hoofdkenmerken
Auteur: Scott, A. Ian
Redactie: Scott, A. Ian
Titel: Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology Fundamentals
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781475796391
Serie: Industry-University
Editie: Softcover reprint of the original 1st ed. 1990
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 146.40
Verschijningsdatum: 01-07-2013
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Biochemistry
Geillustreerd: X, 360 p.; X, 360 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 360
Hoogte mm.: 254
Breedte mm.: 178
Gewicht gr.: 706
 

Inhoud:

Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967