Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food-Borne Viruses Progress and Challenges
Hoofdkenmerken
Auteur: Doyle, Michael P.; Koopmans
Titel: Food-Borne Viruses Progress and Challenges
Uitgever: American Society for
ISBN: 9781555814649
Serie: 500 Tips
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 106.48
Verschijningsdatum: 13-03-2008
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Molecular biology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 258
Gewicht gr.: 668
 

Inhoud:

Offers information on foodborne viruses. This book explains what lessons we can learn from the past about early detection and control of (emerging) viral infections. It looks at the role of viral changes through mutation and recombination on their biological properties and epidemiology. It features chapters written by various scientists.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967