Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Modern baking Taarten, koekjes en alles daartussenin
Hoofdkenmerken
Auteur: Hay, Donna
Titel: Modern baking Taarten, koekjes en alles daartussenin
Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spec
ISBN: 9789000360550
Editie: 3. ed
Prijs: € 30.00
Verschijningsdatum: 29-10-2018
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten en drinken alg.
Taal: dut
Imprint: Spectrum
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 400
 

Inhoud:

[Annotatie]: [Flaptekst]: Ik ging op de bank zitten met Modern Baking, taarten, koekjes en alles daartussenin, van Donna Hay en vergat alles. Ongemerkt verscheen er een glimlach op mijn gezicht toen ik na haar voorwoord de bladzijden omsloeg en het zoete lekker vanaf de paginas lonkte. De Volkskrant Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay! Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende themas, zoals karamel, koffie en toffee, fruit, zuivel, specerijen en chocola. Donna Hay start ieder hoofdstuk met overheerlijke taarten, cakes en koeken. De daarop volgendequick fix-recepten zijn snel en eenvoudig, en defresh& light-recepten zijn gezonder van aard. Van knapperige koekjes tot fudgy brownies, van fruitgebak tot overdadige chocoladetaarten en van wolkerige meringue tot romige desserts. Eenvoud en pure smaken, heerlijke combinaties en schitterende fotografie en vormgeving: zowel het boek als de recepten zijn een lust voor het oog! Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel. OverBasics to Brilliance: “Dit is hoe een kookboek hoort te zijn”– NRC Handelsblad “De fantastische foodfotografie in dit boek is om te smullen” - Allerhande “Hulde!”– Elle eten
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967