Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Professional Cooking
Hoofdkenmerken
Auteur: Gisslen, Wayne
Titel: Professional Cooking
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9781118636725
ISBN boekversie: 9781118797709
Editie: 8th Edition
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 292.81
Verschijningsdatum: 31-03-2014
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Cookery / food & drink etc
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 1072
Hoogte mm.: 226
Breedte mm.: 284
Dikte mm.: 45
Gewicht gr.: 2678
 

Inhoud:

Professional Cooking, 8th Edition reflects the changing nature of our understanding of cooking and related fields such as food safety, nutrition, and dietary practices, as well as new thinking about how best to teach this material.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967