nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Gisslen, Wayne
Titel:
Professional Cooking
Uitgever:
John Wiley & Sons Inc
ISBN:
9781118636725
ISBN boekversie:
9781118797709
Editie:
8th Edition
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 292.81
Verschijningsdatum:
31-03-2014
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Cookery / food & drink etc
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
1072
Hoogte mm.:
226
Breedte mm.:
284
Dikte mm.:
45
Gewicht gr.:
2678
Inhoud:
Professional Cooking, 8th Edition reflects the changing nature of our understanding of cooking and related fields such as food safety, nutrition, and dietary practices, as well as new thinking about how best to teach this material.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen