nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Cousins, John
Titel:
Food and Beverage Management For the hospitality, tourism and event industries
Uitgever:
Goodfellow Publishers Limited
ISBN:
9781911635109
Editie:
5 ed
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 54,33
Verschijningsdatum:
30-05-2019
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Hotel & catering trades
Geillustreerd:
98 Figures
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
452
Hoogte mm.:
247
Breedte mm.:
194
Dikte mm.:
22
Gewicht gr.:
738
Inhoud:
Fifth edition of the best-selling textbook updated and revised to take account of current trends such as the experience economy, CSR, connectivity and smart controls, and allergen and data protection laws.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen