Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Gisslen, Wayne
Titel: Custom Edition of Professional Cooking for Canadian Chefs for Georgian College
Uitgever: John Wiley and Sons Ltd
ISBN: 9780470834084
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 61,16
Verschijningsdatum: 28-07-2003
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Hotel & catering trades
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 134
Hoogte mm.: 275
Breedte mm.: 215
Dikte mm.: 10
Gewicht gr.: 2969
 

Inhoud:

A training resource for professional chefs covers everything from proper knife skills to methods for cooking meats and preparing sauces, sharing the theories behind basic techniques while providing recipes.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967