nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Gisslen, Wayne
Titel:
Custom Edition of Professional Cooking for Canadian Chefs for Georgian College
Uitgever:
John Wiley and Sons Ltd
ISBN:
9780470834084
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 61,16
Verschijningsdatum:
28-07-2003
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Hotel & catering trades
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
134
Hoogte mm.:
275
Breedte mm.:
215
Dikte mm.:
10
Gewicht gr.:
2969
Inhoud:
A training resource for professional chefs covers everything from proper knife skills to methods for cooking meats and preparing sauces, sharing the theories behind basic techniques while providing recipes.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen