Hoofdkenmerken
Auteur:
Kornacki, Jeffrey L.
Redactie:
Kornacki, Jeffrey L.
Titel:
Foodborne Pathogens Virulence Factors and Host Sus
Uitgever:
Springer International
ISBN:
9783319860145
Serie:
Food Microbiology and Food
Editie:
Softcover reprint of the original 1st ed. 2017
Land van oorsprong:
Switzerland
Prijs:
€ 212,95
Verschijningsdatum:
12-08-2018
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
27 Tables, color; 12 Illustrations, color; 13 Illustrations, black and white; VIII, 652 p. 25 illus., 12 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
652
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
Gewicht gr.:
1337
Inhoud:
Readers of this book will come away with a better understanding of foodborne bacterial pathogen virulence factors and pathogenicity, and host factors that predict the severity of disease in humans.