Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Kornacki, Jeffrey L.
Redactie: Kornacki, Jeffrey L.
Titel: Foodborne Pathogens Virulence Factors and Host Sus
Uitgever: Springer International
ISBN: 9783319860145
Serie: Food Microbiology and Food
Editie: Softcover reprint of the original 1st ed. 2017
Land van oorsprong: Switzerland
Prijs: € 212,95
Verschijningsdatum: 12-08-2018
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 27 Tables, color; 12 Illustrations, color; 13 Illustrations, black and white; VIII, 652 p. 25 illus., 12 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 652
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
Gewicht gr.: 1337
 

Inhoud:

Readers of this book will come away with a better understanding of foodborne bacterial pathogen virulence factors and pathogenicity, and host factors that predict the severity of disease in humans.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967