nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Jackson, Peter; Brembeck
Titel:
Reframing Convenience Food
Uitgever:
Springer Nature Switzerland AG
ISBN:
9783030086268
Editie:
Softcover reprint of the original 1st ed. 2018
Land van oorsprong:
Switzerland
Prijs:
€ 119.78
Verschijningsdatum:
08-01-2019
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
General (US: Trade)
Categorie:
The environment
Geillustreerd:
8 Illustrations, color; 5 Illustrations, black and white; XI, 274 p. 13 illus., 8 illus. in color.; 8 Illustrations, color; 5 Illustrations, black and white; XI, 274 p. 13 illus., 8 illus. in color.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
274
Hoogte mm.:
210
Breedte mm.:
148
Gewicht gr.:
454
Inhoud:
By exploring how various types of convenience food have become embedded in consumers' lives, it considers what lessons can be learnt from the commercial success of convenience food for those who seek to promote healthier and more sustainable diets.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen