nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Hill, Colin
Redactie:
Hill, Colin
Titel:
Food Microbiology Fundamentals and Frontiers
Uitgever:
American Society for
ISBN:
9781555819965
ISBN boekversie:
9781683672890
Serie:
ASM Books
Editie:
5 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 230,48
Verschijningsdatum:
01-06-2019
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
1100
Hoogte mm.:
229
Breedte mm.:
290
Dikte mm.:
40
Gewicht gr.:
2528
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen