Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Biochemistry and Biotechnology of Fermented Foods
Hoofdkenmerken
Auteur: Nhut, Nguyen Minh
Redactie: Nhut, Nguyen Minh
Titel: Biochemistry and Biotechnology of Fermented Foods
Uitgever: Delve Publishing
ISBN: 9781680957440
Land van oorsprong: Canada
Prijs: € 255,97
Verschijningsdatum: 30-11-2016
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 278
Hoogte mm.: 229
Breedte mm.: 152
 

Inhoud:

With the purpose of covering fundamental aspects of fermented foods, the first part of this book discusses classical fermented starters and their applications, relating to lactic acid bacteria, acetic acid bacteria, yeast and fungi. The second part of the book focuses on trending research in fermented foods. The last part offers insight into fermented starters by analysing their genomes.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967