Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Ramalingam, Karthikeyan
Redactie: Ramalingam, Karthikeyan
Titel: Nanoemulsion Applications in Agriculture, Food, Health, and Biomedical Sciences
Uitgever: IGI Global
ISBN: 9781799883791
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 255,36
Verschijningsdatum: 30-09-2022
Bericht: Nog niet verschenen
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Chemical engineering
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 325
Hoogte mm.: 279
Breedte mm.: 216
 

Inhoud:

Focuses on the aspects of nanoemulsion-like synthesis, characterization, and more, and examines recent trends in their applications within a variety of relevant fields. Nanoemulsions have broad application in many different fields; without emulsification, process product development would not be possible.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967