nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Labensky, Sarah; Hause, Alan
Titel:
On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals, Global Edition
Uitgever:
Pearson Education Limited
ISBN:
9781292443751
ISBN boekversie:
9781292443683
Editie:
6 ed
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 97,14
Verschijningsdatum:
17-08-2022
Bericht:
Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Hotel & catering trades
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
1216
Hoogte mm.:
232
Breedte mm.:
279
Dikte mm.:
54
Gewicht gr.:
2698
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen