nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Li, Bin; Wang, Li
Titel:
Anthocyanins Chemistry, Processing & Bioactivity
Uitgever:
Springer Verlag, Singapore
ISBN:
9789811670541
ISBN boekversie:
9789811670558
Editie:
2021 ed.
Land van oorsprong:
Singapore
Prijs:
€ 217,49
Verschijningsdatum:
04-01-2022
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
1 Illustrations, black and white; XVIII, 443 p. 1 illus.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
443
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
Inhoud:
This book summarizes the current knowledge of anthocyanins, provides systematic information for future exploration of anthocyanin applications.
Inhoudsopgave:
Singapore
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen