Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Li, Bin; Wang, Li
Titel: Anthocyanins Chemistry, Processing & Bioactivity
Uitgever: Springer Verlag, Singapore
ISBN: 9789811670541
ISBN boekversie: 9789811670558
Editie: 2021 ed.
Land van oorsprong: Singapore
Prijs: € 217,49
Verschijningsdatum: 04-01-2022
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 1 Illustrations, black and white; XVIII, 443 p. 1 illus.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 443
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
 

Inhoud:

This book summarizes the current knowledge of anthocyanins, provides systematic information for future exploration of anthocyanin applications.
 

Inhoudsopgave:

Singapore
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967