Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hoofdkenmerken
Auteur: Adams, Martin R
Titel: Food Microbiology
Uitgever: Royal Society of Chemistry
ISBN: 9781837671823
ISBN boekversie: 9781837673704
Editie: 5 ed
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 67,04
Verschijningsdatum: 07-08-2024
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 582
Hoogte mm.: 163
Breedte mm.: 242
Dikte mm.: 38
Gewicht gr.: 1022
 

Inhoud:

Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, the fifth edition of this successful text provides updated and revised chapters for students in the biological sciences, food science and practising food microbiologists.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967