nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
info ebook
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Rob Reed; Allan Jones; Fiona Caple; William Aspden; Jonathan Weyers
Titel:
Practical Skills in Food Science and Nutrition
Uitgever:
Pearson International Content
ISBN:
9781408223109
ISBN boekversie:
9781408223093
Editie:
1
Prijs:
€ 59,94
Verschijningsdatum:
21-09-2011
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food Science
Taal:
English
Imprint:
Pearson (Intl)
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
E-book
Paginas:
532
Inhoudsopgave:
Practical Skills in Food Science and Nutrition
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen