Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Liebig Company's Practical Cookery Book
Hoofdkenmerken
Auteur: Young, Hannah M.
Redactie: Young, Hannah M.
Titel: Liebig Company's Practical Cookery Book
Uitgever: Equinox Publishing Ltd
ISBN: 9781870962162
Serie: Southern historic cookery & housekeeping series
Serie: Southern historic cookery &
Editie: Facsimile ed
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 16.64
Verschijningsdatum: 06-05-2008
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: General (US: Trade)
Categorie: General cookery & recipes
Geillustreerd: illustrations
Dewey code: 641.5
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 120
Hoogte mm.: 180
Breedte mm.: 111
Dikte mm.: 12
Gewicht gr.: 204
 

Inhoud:

Baron Justus von Liebig was one of the greatest organic chemists of the 19th century. When his book """"The Chemistry of Food"""" was translated into English in 1847, Eliza Acton altered the second edition of her """"Modern Cookery for Private Families"""" to include his ideas for the cooking of meat, so that they came into the English cooking repertoire.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967