Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Afrikaanse keuken bijzondere gerechtyen uit Afrika en het Afrikaanse keuken bijzondere gerechtyen uit Afrika en het
Hoofdkenmerken
Auteur: Bacon, Josephine
Illustrator: Adams-Lingwood, William
Redacteur: Cazemier, Martha
Vertaler: Hoving, Wilma
Titel: Afrikaanse keuken bijzondere gerechtyen uit Afrika en het
Uitgever: Veltman Uitgevers BV
ISBN: 9789048306176
Serie: Minibijbel
Editie: 3
Prijs: € 10,00
Verschijningsdatum: 17-08-2012
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Keuken per land/streek
Taal: Nederlands
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Bijzondere gerechten uit Afrika en het Midden-Oosten. Met fantastische recepten voor de verrukkelijkste gerechten uit Afrika en het Midden-Oosten; u maakt kennis met de authentieke aroma's en culinaire geheimen van dit fascinerende gebied. Met een inleiding waarin de culinaire tradities en ingrediƫnten uit de diverse gebieden nader worden toegelicht en waarin u advies krijgt over het zelf samenstellen en het gebruik van specerijenmixen en smaakmakers. Met meer dan 700 kleurenfoto's, duidelijke aanwijzingen, informatieve tips en van elk recept een overzicht van de voedingswaarde.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967