Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
De beste dokter staat in de keuken theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding De beste dokter staat in de keuken theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding
Hoofdkenmerken
Auteur: Heij, Birgit de
Titel: De beste dokter staat in de keuken theorie en praktijk van de orthomoleculaire voeding
Uitgever: 't Gulden Boek (De Christelijk
ISBN: 9789057871566
Editie: 1. ed
Prijs: € 11,90
Verschijningsdatum: 24-10-2011
Bericht: Uitverkocht niet meer leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Gezondheid alg.
Taal: dut
Imprint: Merweboek
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 144
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Voeding is de basis van onze gezondheid. Zowel preventief als curatief kunnen kwalen en ziekten met de juiste voeding aangepakt worden. Dit boek gaat over de orthomoleculaire voedingsleer en geeft een praktische uitwerking ervan in de vorm van recepten.'Orthomoleculair' betekent: de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek. Orthomoleculaire voeding staat voor lichaamsopbouwende voeding die de kwaliteit van het leven waarborgt. Het doel van de auteur is om een manier van denken en handelen in de keuken te bevorderen, die onze lichamelijke en mentale gezondheid ten goede komt. Door een orthomoleculair voedingspatroon ontstaat er in eerste instantie meer energie en andere positieve gevolgen zoals een beter slaappatroon, een minder opgejaagd gevoel, enz. Daarnaast verbetert de weerstand aanzienlijk, zodat ondermeer bacteriƫn en virussen geen grip op ons krijgen. Dit boek is een stap om de verantwoording te nemen voor je eigen gezondheid, je energie en de kwaliteit van je eigen leven.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967