nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Youssef, Jozef
Titel:
Molecular Gastronomy at Home Taking Culinary Physics Out of
Uitgever:
Firefly Books Ltd
ISBN:
9781770852013
Land van oorsprong:
Canada
Prijs:
€ 26.62
Verschijningsdatum:
25-04-2016
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
General (US: Trade)
Categorie:
Cooking with specific gadgets
Geillustreerd:
Over 200 full colour illustrations
Dewey code:
641.013
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
240
Hoogte mm.:
210
Breedte mm.:
228
Dikte mm.:
25
Gewicht gr.:
938
Inhoud:
A leading London chef teaches the home cook how to use modern food science to bring flavour, texture, taste and aroma to your recipes using the modern techniques and gadgets often seen on television cookery shows.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen