Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Molecular Gastronomy at Home Taking Culinary Physics Out of
Hoofdkenmerken
Auteur: Youssef, Jozef
Titel: Molecular Gastronomy at Home Taking Culinary Physics Out of
Uitgever: Firefly Books Ltd
ISBN: 9781770852013
Land van oorsprong: Canada
Prijs: € 26.62
Verschijningsdatum: 25-04-2016
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: General (US: Trade)
Categorie: Cooking with specific gadgets
Geillustreerd: Over 200 full colour illustrations
Dewey code: 641.013
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 240
Hoogte mm.: 210
Breedte mm.: 228
Dikte mm.: 25
Gewicht gr.: 938
 

Inhoud:

A leading London chef teaches the home cook how to use modern food science to bring flavour, texture, taste and aroma to your recipes using the modern techniques and gadgets often seen on television cookery shows.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967