nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Delorme, Hubert; Boue
Titel:
Fine French Desserts Essential Recipes and Techniqu
Uitgever:
Editions Flammarion
ISBN:
9782080201577
Land van oorsprong:
France
Prijs:
€ 23,93
Verschijningsdatum:
01-11-2013
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
General (US: Trade)
Categorie:
Cakes, baking, icing & sugarcraft
Geogr.gebied:
France
Geillustreerd:
Illustrated in colour throughout
Dewey code:
641.860944
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
480
Hoogte mm.:
276
Breedte mm.:
243
Dikte mm.:
37
Gewicht gr.:
2382
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen