Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Seeking the Historical Cook Exploring Eighteenth-Century Southern Foodways
Hoofdkenmerken
Auteur: Moss, Kay R.
Titel: Seeking the Historical Cook Exploring Eighteenth-Century Southern Foodways
Uitgever: University of South Carolina
ISBN: 9781611172607
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 29.19
Verschijningsdatum: 30-08-2013
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - levertijd onbekend
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cookery / food & drink etc
Geogr.gebied: Central Southern states
Geillustreerd: 38 illustrations
Dewey code: 641.59750903
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 288
Hoogte mm.: 229
Breedte mm.: 152
Gewicht gr.: 456
 

Inhoud:

Offers a guide to historical cooking methods from eighteenth- and nineteenth-century receipt (recipe) books and an examination of how those methods can be used in kitchens today. Designed for adventurous cooks and “foodies”, this volume is rich with photographs, period images, and line art depicting kitchen tools and cooking methods.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967