Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
De Turkse keuken tradities, ingredienten, smaken, kooktechnieken, De Turkse keuken tradities, ingredienten, smaken, kooktechnieken,
Hoofdkenmerken
Auteur: Basan, Ghillie
Titel: De Turkse keuken tradities, ingredienten, smaken, kooktechnieken,
Uitgever: Veltman Uitgevers BV
ISBN: 9789048308224
Editie: 2
Prijs: € 7,99
Verschijningsdatum: 13-08-2013
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Keuken per land/streek
Taal: Nederlands
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 160
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Ontdek de sensuele smaken van een klassieke keuken met een mengeling van 75 traditionele en moderne recepten.   Experimenteer met een creatieve mix van recepten van de glinsterende kustlijnen van de Middellandse en Egeïsche Zee tot het platteland van Anatolië en de zich steeds vernieuwende en spannende keuken van Istanbul. Deze unieke collectie aanlokkelijke recepten combineert klassiekers als puree van gerookte aubergine, filodeegsigaren en sissende kebabs met moderne, onbekendere gerechten als selderie-kokossalade of geroosterde courgettes en perziken met pijnboompitten. Geniet van sappige stoofpotten met vers en gedroogd fruit, heerlijk ruikende pilavs met pijnboompitten, zeebaars in zout en vijgen met honing. De Turkse keuken bevat tevens een gids over Turkse tradities, culinaire invloeden, religieuze feesten en familiefeesten.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967