Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food Chemistry A Laboratory Manual
Hoofdkenmerken
Auteur: Miller, Dennis D.
Titel: Food Chemistry A Laboratory Manual
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9780471175438
Vervangend ISBN: 9780470639313
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 134.43
Verschijningsdatum: 13-05-1998
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Undergraduate
Categorie: Food & beverage technology
Dewey code: 664
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 168
Hoogte mm.: 254
Breedte mm.: 177
Dikte mm.: 9
Gewicht gr.: 326
 

Inhoud:

Food chemistry is the common chemistry utilized throughout the food and beverage industry. The subject provides the backbone of all food products and is responsible for many of the low fat, low sodium, and other specialty products currently available. Using illustrative experiments, the work provides information common to all food programs.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967