Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Eggs and Health Promotion
Hoofdkenmerken
Auteur: Watson, Ronald Ross
Redactie: Watson, Ronald Ross (University of Arizona, Tucson)
Titel: Eggs and Health Promotion
Uitgever: John Wiley and Sons Ltd
ISBN: 9780813827988
ISBN boekversie: 9780470376751
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 208,71
Verschijningsdatum: 05-02-2002
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Dewey code: 613.28
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 218
Hoogte mm.: 263
Breedte mm.: 185
Dikte mm.: 19
Gewicht gr.: 644
 

Inhoud:

This single, convenient reference deals with the role of eggs in diet, nutrition, and disease. Key chapters include: the health implications and benefits of egg consumption; production of antibodies in eggs for medical use; egg safety; and egg and health myths and misconceptions.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967