nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Doyle, Michael P.; Schaffner
Titel:
Microbial Risk Analysis of Foods
Uitgever:
American Society for
ISBN:
9781555814618
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 106,48
Verschijningsdatum:
10-10-2007
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Microbiology (non-medical)
Dewey code:
664.001579
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
282
Hoogte mm.:
234
Breedte mm.:
162
Dikte mm.:
18
Gewicht gr.:
618
Inhoud:
This landmark volume, the third in the series Emerging Issues in Food Safety, provides an invaluable explanation of microbial risk assessment of foods and clear interpretations of its implications.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen