Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Microbial Risk Analysis of Foods
Hoofdkenmerken
Auteur: Doyle, Michael P.; Schaffner
Titel: Microbial Risk Analysis of Foods
Uitgever: American Society for
ISBN: 9781555814618
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 106,48
Verschijningsdatum: 10-10-2007
Bericht: Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Microbiology (non-medical)
Dewey code: 664.001579
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 282
Hoogte mm.: 234
Breedte mm.: 162
Dikte mm.: 18
Gewicht gr.: 618
 

Inhoud:

This landmark volume, the third in the series Emerging Issues in Food Safety, provides an invaluable explanation of microbial risk assessment of foods and clear interpretations of its implications.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967