Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Practical Skills in Food Science, Nutrition and Dietetics
Hoofdkenmerken
Auteur: Aspden, William; Caple, Fiona
Co Auteur: Jonathan Weyers
Titel: Practical Skills in Food Science, Nutrition and Dietetics
Uitgever: Pearson Education Limited
ISBN: 9781408223093
ISBN boekversie: 9781408223109
Serie: Practical Skills
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 108,76
Verschijningsdatum: 07-07-2011
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Dewey code: 641.3
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 532
Hoogte mm.: 275
Breedte mm.: 219
Dikte mm.: 28
Gewicht gr.: 1112
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967