Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing
Hoofdkenmerken
Auteur: Guerrero-Legarreta, Isabel
Co Auteur: Christine Alvarado
Redactie: Guerrero-Legarreta, Isabel
Redacteur: Guerrero-legarreta, Isabel
Titel: Handbook of Poultry Science and Technology, Primary Processing
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
ISBN: 9780470185520
ISBN boekversie: 9780470504444
Serie: Handbook of Poultry Science and Technology
Editie: Volume 1
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 311,68
Verschijningsdatum: 05-03-2010
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Poultry farming
Dewey code: 636.5
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 804
Hoogte mm.: 241
Breedte mm.: 170
Dikte mm.: 81
Gewicht gr.: 1270
 

Inhoud:

Together with the Handbook of Poultry Processing: Husbandry, Slaughter, Preservation and Safety, this title provides a comprehensive reference for the poultry industry, bringing together an editorial and author team with US and international members and a broad range of topics.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967