Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Essentials of Professional Cooking with Cheftec CD-ROM
Hoofdkenmerken
Auteur: Gisslen, Wayne
Titel: Essentials of Professional Cooking with Cheftec CD-ROM
Uitgever: John Wiley and Sons Ltd
ISBN: 9780471202028
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 242.23
Verschijningsdatum: 07-04-2003
Bericht: Niet leverbaar - uitverkocht
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: General cookery & recipes
Dewey code: 641.57
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 576
Hoogte mm.: 283
Breedte mm.: 225
Dikte mm.: 30
Gewicht gr.: 2
 

Inhoud:

Managers of restaurants and other foodservice operations need to know how to cook?but do not have to be chefs in order to manage them effectively. Written by Wayne Gisslen, author of the bestselling Professional Cooking, this book gives managers in the foodservice field the information they need about cooking in order to do their jobs well.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967