Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Hog and Hominy Soul Food from Africa to America
Hoofdkenmerken
Auteur: Opie, Frederick Douglass
Titel: Hog and Hominy Soul Food from Africa to America
Uitgever: Columbia University Press
ISBN: 9780231146395
Serie: Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 24,64
Verschijningsdatum: 09-06-2010
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Cookery / food & drink etc
Geillustreerd: 25 illus.
Dewey code: 641.300896
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 256
Hoogte mm.: 222
Breedte mm.: 145
Dikte mm.: 16
Gewicht gr.: 334
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967