nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Opie, Frederick Douglass
Titel:
Hog and Hominy Soul Food from Africa to America
Uitgever:
Columbia University Press
ISBN:
9780231146395
Serie:
Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 24,64
Verschijningsdatum:
09-06-2010
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Cookery / food & drink etc
Geillustreerd:
25 illus.
Dewey code:
641.300896
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
256
Hoogte mm.:
222
Breedte mm.:
145
Dikte mm.:
16
Gewicht gr.:
334
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen