Hoofdkenmerken
Auteur:
Kornacki, Jeffrey
Redactie:
Kornacki, Jeffrey
Titel:
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
Uitgever:
Springer-Verlag New York Inc.
ISBN:
9781441955173
ISBN boekversie:
9781441955180
Serie:
Food Microbiology and Food
Editie:
2010 ed.
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 173,02
Verschijningsdatum:
12-05-2010
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
10 Tables, black and white; XI, 193 p.
Dewey code:
664.02
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
193
Hoogte mm.:
241
Breedte mm.:
174
Dikte mm.:
17
Gewicht gr.:
450
Inhoud:
Written with the in-plant food safety/quality assurance professional in mind, this reference offers proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products.