nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Kornacki, Jeffrey L.
Redactie:
Kornacki, Jeffrey L.
Redacteur:
Gurtler, Joshua B.
Titel:
Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Uitgever:
Springer-Verlag New York Inc.
ISBN:
9781493920617
ISBN boekversie:
9781493920624
Serie:
Practical Approaches
Editie:
2014 ed.
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 146,40
Verschijningsdatum:
09-12-2014
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
34 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white; VII, 444 p. 40 illus., 34 illus. in color.
Dewey code:
664.0284
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
444
Hoogte mm.:
166
Breedte mm.:
246
Dikte mm.:
22
Gewicht gr.:
772
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen