Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Hoofdkenmerken
Auteur: Kornacki, Jeffrey L.
Redactie: Kornacki, Jeffrey L.
Redacteur: Gurtler, Joshua B.
Titel: Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781493920617
ISBN boekversie: 9781493920624
Serie: Practical Approaches
Editie: 2014 ed.
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 146,40
Verschijningsdatum: 09-12-2014
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 34 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white; VII, 444 p. 40 illus., 34 illus. in color.
Dewey code: 664.0284
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 444
Hoogte mm.: 166
Breedte mm.: 246
Dikte mm.: 22
Gewicht gr.: 772
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967