nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Miller, Dennis D.
Titel:
Food Chemistry A Laboratory Manual
Uitgever:
John Wiley & Sons Inc
ISBN:
9780470639313
ISBN boekversie:
9781119714606
Editie:
2 ed
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 85.48
Verschijningsdatum:
13-05-2022
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Dewey code:
664
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
224
Hoogte mm.:
178
Breedte mm.:
252
Dikte mm.:
18
Gewicht gr.:
430
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen