Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Food Microbiology
Hoofdkenmerken
Auteur: Adams, Martin R
Titel: Food Microbiology
Uitgever: Royal Society of Chemistry
ISBN: 9781849739603
ISBN boekversie: 9781782627623
Editie: 4 ed
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 50.04
Verschijningsdatum: 18-11-2015
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 562
Hoogte mm.: 231
Breedte mm.: 154
Dikte mm.: 36
Gewicht gr.: 1006
 

Inhoud:

Maintaining its general structure and philosophy to encompass modern food microbiology, this new edition provides updated and revised chapters for students in the biological sciences, biotechnology and food science as well as a valuable resource for researchers, teachers and practising food microbiologists.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967