nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Jackson, Peter
Redactie:
Jackson, Peter (University of Sheffield, UK)
Redacteur:
Murcott, Anne
Titel:
Handbook of Food Research
Uitgever:
Bloomsbury Publishing Plc
ISBN:
9781474283434
ISBN boekversie:
9781472517029
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 51,86
Verschijningsdatum:
24-03-2016
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food manufacturing & related industries
Geillustreerd:
14 bw illus
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
680
Hoogte mm.:
246
Breedte mm.:
172
Dikte mm.:
31
Gewicht gr.:
1182
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen