Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Handbook of Food Research
Hoofdkenmerken
Auteur: Jackson, Peter
Redactie: Jackson, Peter (University of Sheffield, UK)
Redacteur: Murcott, Anne
Titel: Handbook of Food Research
Uitgever: Bloomsbury Publishing Plc
ISBN: 9781474283434
ISBN boekversie: 9781472517029
Land van oorsprong: United Kingdom
Prijs: € 51,86
Verschijningsdatum: 24-03-2016
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food manufacturing & related industries
Geillustreerd: 14 bw illus
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 680
Hoogte mm.: 246
Breedte mm.: 172
Dikte mm.: 31
Gewicht gr.: 1182
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967