Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Vleesbijbel & kalf, varken en lam
Hoofdkenmerken
Auteur: Kiers, Gertjan
Illustrator: Koelemeijer, Tijs
Redacteur: Krom, Suzanne
Titel: Vleesbijbel & kalf, varken en lam
Uitgever: Overamstel Uitgevers
ISBN: 9789048833337
Serie: Kookbijbels
Editie: 1. ed
Prijs: € 34.99
Verschijningsdatum: 20-03-2017
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Basis kookboeken
Taal: dut
Imprint: Carrera
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 496
 

Inhoud:

[Annotatie]: Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber[Flaptekst]: Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken. [Promotie]: Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967