Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Vleesbijbel & kalf, varken en lam
Hoofdkenmerken
Auteur: Kiers, Gertjan
Titel: Vleesbijbel & kalf, varken en lam
Uitgever: Overamstel Uitgevers
ISBN: 9789048833344
Serie: Kookbijbels
Editie: 1. ed
Prijs: € 14,99
Verschijningsdatum: 20-03-2017
Bericht: Leverbaar
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Eten en drinken alg.
Taal: dut
Imprint: Carrera
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: E-book
Bestandsgrootte: 35856821  bytes
 

Inhoud:

[Flaptekst]: Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad. Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967