Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Hoofdkenmerken
Auteur: Kornacki, Jeffrey L.
Redactie: Kornacki, Jeffrey L.
Redacteur: Gurtler, Joshua B.
Titel: Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781493952717
Serie: Food Microbiology and Food Safety
Editie: Softcover reprint of the original 1st ed. 2014
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 134.09
Verschijningsdatum: 22-09-2016
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 34 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 444
Hoogte mm.: 156
Breedte mm.: 236
Dikte mm.: 33
Gewicht gr.: 686
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967