nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Kornacki, Jeffrey L.
Redactie:
Kornacki, Jeffrey L.
Redacteur:
Gurtler, Joshua B.
Titel:
Microbiological Safety of Low Water Activity Foods and Spices
Uitgever:
Springer-Verlag New York Inc.
ISBN:
9781493952717
Serie:
Food Microbiology and Food Safety
Editie:
Softcover reprint of the original 1st ed. 2014
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 134.09
Verschijningsdatum:
22-09-2016
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
34 Illustrations, color; 6 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
444
Hoogte mm.:
156
Breedte mm.:
236
Dikte mm.:
33
Gewicht gr.:
686
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen