Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Coffee Biotechnology and Quality Proceedings of the 3rd Interna
Hoofdkenmerken
Auteur: Roussos, S.
Redactie: Roussos, S.
Titel: Coffee Biotechnology and Quality Proceedings of the 3rd Interna
Uitgever: Springer
ISBN: 9780792365822
ISBN boekversie: 9789401710688
Editie: 2000 ed.
Land van oorsprong: Netherlands
Prijs: € 332.74
Verschijningsdatum: 30-11-2000
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Undergraduate
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: XXIV, 536 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 536
Hoogte mm.: 234
Breedte mm.: 156
Gewicht gr.: 2130
 

Inhoud:

Proceedings of the International Seminar on Biotechnology in the Coffee Agro-Industry, Londrina, Brazil
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967