nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Roussos, S.
Redactie:
Roussos, S.
Titel:
Coffee Biotechnology and Quality Proceedings of the 3rd Interna
Uitgever:
Springer
ISBN:
9780792365822
ISBN boekversie:
9789401710688
Editie:
2000 ed.
Land van oorsprong:
Netherlands
Prijs:
€ 332.74
Verschijningsdatum:
30-11-2000
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Undergraduate
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
XXIV, 536 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
536
Hoogte mm.:
234
Breedte mm.:
156
Gewicht gr.:
2130
Inhoud:
Proceedings of the International Seminar on Biotechnology in the Coffee Agro-Industry, Londrina, Brazil
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen