Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology Fundamentals
Hoofdkenmerken
Auteur: Scott, A. Ian
Redactie: Scott, A. Ian
Titel: Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology Fundamentals
Uitgever: Springer Science+Business
ISBN: 9780306438158
Serie: Industry-University
Editie: 1990 ed.
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 212.95
Verschijningsdatum: 01-04-1991
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Undergraduate
Categorie: Biochemistry
Geillustreerd: X, 360 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 360
Hoogte mm.: 254
Breedte mm.: 178
Gewicht gr.: 1540
 

Inhoud:

Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967