nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Scott, A. Ian
Redactie:
Scott, A. Ian
Titel:
Chemical Aspects of Enzyme Biotechnology Fundamentals
Uitgever:
Springer Science+Business
ISBN:
9780306438158
Serie:
Industry-University
Editie:
1990 ed.
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 212.95
Verschijningsdatum:
01-04-1991
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Undergraduate
Categorie:
Biochemistry
Geillustreerd:
X, 360 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
360
Hoogte mm.:
254
Breedte mm.:
178
Gewicht gr.:
1540
Inhoud:
Proceedings of the Texas A&M University, IUCCP Eighth Annual Symposium, held in College Station, Texas, March 19-22, 1990
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen