nl
en
contact
veelgestelde vragen
log in
VU GIFTS
DOCENTEN
TWEEDEHANDS
STUDIEBOEKEN
VAKLITERATUUR
HOME
Bestellen
Terug
Hoofdkenmerken
Auteur:
Watson, Ronald Ross
Redactie:
Watson, Ronald Ross
Titel:
Reviews in Food and Nutrition Toxicity
Uitgever:
Taylor & Francis Ltd
ISBN:
9780415280259
ISBN boekversie:
9781134464906
Serie:
Reviews in Food and Nutrition
Land van oorsprong:
United Kingdom
Prijs:
€ 304,50
Verschijningsdatum:
29-08-2003
Bericht:
Tijdelijk niet leverbaar - in herdruk
Inhoudelijke kenmerken
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
128 Tables, black and white; 67 Illustrations, black and white
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Hardback
Paginas:
470
Hoogte mm.:
234
Breedte mm.:
156
Gewicht gr.:
839
Inhoud:
This important new series distils a variety of research into food safety and food technology into one annual volume. It brings together a wide range of reviews, giving the reader a broad understanding of the issues involved.
leveringsvoorwaarden
privacy statement
copyright
disclaimer
veelgestelde vragen
contact
VUBOEKHANDEL.NL
VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967
VAKLITERATUUR
vakgebieden
service op maat
mijn account
studieboeken
boekenlijsten
studieverenigingen
2e hands aanbieden
docenten
studieboekenformulier
coursebooks notification
form docentexemplaar
inspection copy
VU Uitgeverij
partners
VU Amsterdam
Amsterdam UMC
ACTA
Amstel Academie
VU University Press
Libris Venstra
contact
over VU Boekhandel
veelgestelde vragen