Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Physical Processes of Digestion
Hoofdkenmerken
Auteur: Lentle, Roger G.; Janssen
Titel: Physical Processes of Digestion
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781441994486
ISBN boekversie: 9781441994493
Editie: 2011 ed.
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 146,40
Verschijningsdatum: 07-06-2011
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Biochemistry
Geillustreerd: IX, 279 p.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Hardback
Paginas: 279
Hoogte mm.: 245
Breedte mm.: 169
Dikte mm.: 22
Gewicht gr.: 576
 

Inhoud:

While researchers and product developers have made great strides in food engineering, there needs to be increased focus on what happens when the food is actually digested. Digestion is a complex topic, and this will be the first book aimed at food researchers.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967