Nederlands
nl
English
en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
Hoofdkenmerken
Auteur: Kornacki, Jeffrey
Redactie: Kornacki, Jeffrey
Titel: Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
Uitgever: Springer-Verlag New York Inc.
ISBN: 9781461425984
Serie: Food Microbiology and Food
Editie: 2010 ed.
Land van oorsprong: United States
Prijs: € 93,16
Verschijningsdatum: 01-07-2012
Bericht: Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau: Professional & Vocational
Categorie: Food & beverage technology
Geillustreerd: 10 Tables, black and white; XX, 140 p. 48 illus.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm: Paperback / softback
Paginas: 193
Hoogte mm.: 235
Breedte mm.: 155
Gewicht gr.: 326
 

Inhoud:

Written with the in-plant food safety/quality assurance professional in mind, this reference offers proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Boekhandel boekverkopers sinds 1967