Hoofdkenmerken
Auteur:
Kornacki, Jeffrey
Redactie:
Kornacki, Jeffrey
Titel:
Principles of Microbiological Troubleshooting in the Industrial Food Processing Environment
Uitgever:
Springer-Verlag New York Inc.
ISBN:
9781461425984
Serie:
Food Microbiology and Food
Editie:
2010 ed.
Land van oorsprong:
United States
Prijs:
€ 93,16
Verschijningsdatum:
01-07-2012
Bericht:
Langere levertijd (2-3 weken)
Inhoudelijke kenmerken
Leesniveau:
Professional & Vocational
Categorie:
Food & beverage technology
Geillustreerd:
10 Tables, black and white; XX, 140 p. 48 illus.
Technische kenmerken
Verschijningsvorm:
Paperback / softback
Paginas:
193
Hoogte mm.:
235
Breedte mm.:
155
Gewicht gr.:
326
Inhoud:
Written with the in-plant food safety/quality assurance professional in mind, this reference offers proven approaches and suggestions for finding sources of microbiological contamination of industrially produced products.