Nederlands
nl
English
en
contact frequently asked questions
log in
VU VUGifts
 
VU Uitgeverij
De VU Uitgeverij is van vele markten thuis. Ze werd opgericht in 1981. Sinds die tijd hebben we ruim 1000 titels uitgebracht. Studieboeken. Congresbundels. Monografieën. Dissertaties. In kleine oplagen en grote. Sober uitgevoerd of juist heel chique. We maken verschillende reeksen, bijvoorbeeld op het gebied van American Studies en kindergeneeskunde.

De VU Uitgeverij is onderdeel van de VU Boekhandel. Wij hebben dus niet alleen verstand van boeken maken maar ook veel verstand van boeken verkopen; in Nederland en Vlaanderen maar ook daarbuiten. Onze boeken worden gedistribueerd door het Centraal Boekhuis, zijn daarom verkrijgbaar via de traditionele boekhandel, maar ook via internetboekhandels als Bol.com, Ako.nl en Bruna.nl. Door een samenwerkingsverband met Gazelle Books en Chicago Distribution Centre zijn de Engelstalige titels uit ons fonds internationaal verkrijgbaar bij Engelse en Noord-Amerikaanse boekhandels en via Amazon, Barnes&Nobles et cetera.

Uitgever is dr. Jan Oegema. Hij studeerde algemene literatuurwetenschap en publiceerde onder meer Lucebert, mysticus (1999) en Een vreemd geluk, de publieke religie rond Auschwitz (2003). Tegenwoordig schrijft hij essays voor dagblad Trouw.
delivery conditions privacy policy copyright disclaimer frequently asked questions contact
 
VUBOEKHANDEL.NL VU Bookstore book seller since 1967